• Gratis verzendkosten boven de € 200
  • op werkdagen voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

Wat houd een Vegatest meting in:

 

Bij de Vegatest methode wordt er gebruik gemaakt van stroom. Er wordt gebruik gemaakt van de wetenschap dat alles in en om ons heen onafgebroken in beweging is. De bewegingen in elke stof geven bepaalde trillingen af en daardoor ontstaan trillingsfrequenties. Iedere cel en elke stof heeft een specifieke trilling. In het menselijk lichaam is ieder orgaan opgebouwd uit een grote hoeveelheid cellen met hun eigen specifieke trilling. Al deze trillingen van deze cellen bij elkaar genomen, noemen we de totaalfrequentie van dat orgaan. Een zieke cel heeft een andere trilling dan een gezonde cel. Het gevolg is dat een ziek orgaan een andere totaalfrequentie heeft dan een gezond werkend orgaan.

Wij maken gebruik van een Wegamed meet apparaat om testen mee uit te voeren. Aan deze weerstandsmeter is een meet pen en een elektrode verbonden. Om een gesloten stroomkring te maken, neemt men de elektrode in de ene hand en wordt de meet pen op een punt op de andere hand gezet. Er wordt op deze manier een stroompje van ongeveer vijf microampère door het lichaam gevoerd. Door de meet pen in contact te brengen met de frequentie of de trilling van een bepaalde stof en deze vervolgens op de hand te zetten, wordt de frequentie van die stof met het lichaam in contact gebracht.

Er kan nu een reactie in het lichaam ontstaan op deze frequentie. Als men belast is met de stof waarmee men door middel van de frequentie in contact gebracht wordt, herkent het lichaam deze frequentie als een ziekmakende stof. Er volgt een onbewuste weerstand van huid en bindweefsel tegen deze frequentie. Deze weerstand die het lichaam oproept, is meetbaar op de weerstandsmeter en wordt een vegetatieve reflex genoemd. Draagt men die stof niet bij zich, dan ontstaat deze reactie niet en wordt er op de weerstandmeter geen weerstand gemeten. Op deze manier kan men uit verschillende stoffen onderscheiden welke stoffen het lichaam belasten.

Op de bovenstaande manier kunnen tevens de organen worden getest en eveneens wordt door middel van deze test naar bacteriën, schimmels, virussen, parasieten en andere levende ziekteverwekkers gezocht. Daarnaast is het mogelijk om intoxicaties (vergiftigingen) zoals landbouwgif, medicijnvergiftigingen, zware metalen en andere vergiftigingen te testen. Niet behandelde ziekteverwekkers en intoxicaties kunnen oorzaak zijn van tal van (vage) klachten en kunnen zelfs leiden tot chronische aandoeningen.

Als bekend is welke belastingen men meedraagt, wordt er naar middelen gezocht, die in de stroomkring gebracht worden. Als nu opnieuw het aangedane orgaan en de belasting getest wordt en er geen weerstand meer optreedt, kan aangenomen worden dat deze middelen voor de desbetreffende persoon geschikt en effectief zijn. Ook kunnen op deze wijze allerlei voedingssupplementen getest worden. Uiteindelijk wordt er een persoonlijke combinatie van middelen uitgezocht, waaronder homeopathische korrels, kruiden en/of vitaminen- en mineralen supplementen, die voor een bepaald periode worden geadviseerd en bij een volgend consult opnieuw getest worden.

 

 

meting prijs
korte controle meting in Mitselwier van 10 minuten. €25,-
meting in Mitselwier van 30 minuten. €65,-
meting in Mitselwier van 50 minuten. €85,-
extra lange meting in Mitselwier van 70 minuten. €100,-
uirne meting van 50 minuten met telefonisch uitslag of uitslag via whatsapp. €85,-
urine meting van 30 minuten met uitslag via whatsapp. €50,-
korte urine controle meting van 10 minuten uitslag via whatsapp. €25,-
telefonisch consult, aanvragen kunt u via whatsapp of SMS doen. €10,-
eerste kind uit een gezin is volle prijs, twee of meer kinderen prijs in overleg.